07 октомври 2017

30. Интернет магазин

Увод
Светът се променя, защото в него постоянно се случват разни неща. И една част от тези неща зависят от нас. От мен, от теб и от всеки друг. Ние ги правим за да се случи нещо хубаво - което искаме, или за да не се случи нещо лошо - което не искаме.
Аз винаги съм се интересувал от това как функционират машините и как хората мислят и действат. От чисто теоретични знания обаче, никаква полза няма. Те може да са полезни само когато бъдат прилагани заради конкретни задачи, заради конкретни действия и дейности, които хората вършат. 
Така, през тази година реших да започна по-смело прилагане и разпространяване на моите знания. Затова създадох и поддържам:


Интернет магазин
Трябва да се мисли достатъчно смело, но да се действа конкретно - стъпка по стъпка. Днес е идеалния момент да се похваля, че след няколко месеца работа, фирменият сайт, www.инхоп.бг, вече е готов и вчера обявих неговия официален старт. Неговото предназначение не е само да дава кратка информация за фирмата и координати за връзка. Целта е той автоматизирано да извършва съответна работа. Затова, той е създаден като електронен магазин в интернет. Има си всичко: общи условия, политика за защита на личните данни, кодирана връзка, система за автоматизирано приемане на плащания (засега - по банков път, през всеки офис на EasyPay и през банкова карта регистрирана в EPay.bg), има описани дори няколко продукта и една услуга 😀 

Всяко постижение трябва да се отпразнува
и неговата положителна емоция трябва да се почувства, 
защото тя ни дава сили да продължаваме напред. 



Референции
1. Фейсбук група "Съвет по промени", www.facebook.com/groups/savetpopromeni/
2. Фейсбук страница "Институт за хората и промените.",  www.facebook.com/inhop.bg/
3. Електронен магазин "инхоп.бг" за автоматизирано предлагане на продукти и услуги, www.инхоп.бг